Lækker ret med wok af wokblanding, kylling, hakkede tomater med hvidløg og brune ris. Opskrift til 2 pers:
270g kyllingeinderfilet(den vi brugte var fra Netto med 100kcal/100g) 500g wokblanding30kcal/100g) 200g/halv dåse hakkede tomater med hvidløg(25kcal/100g) 100g brune ris
Kyllingen steges og lægges over i en skål ved siden af. Grøntsagerne steges og når de er varme tilsættes hakkede tomater og salt og peber. Når det hele er gennemvarmt tilsættes den stegte kylling. Risene koges alt imens og når de er klar fordeles ris og wokret på to tallerkener :)
410kcal pr portion og retten giver STORE portioner, der er mæthedsgaranti!! :-) Der er 350g grønt og minimum 30g protein i hver portion.
270g kyllingeinderfilet(den vi brugte var fra Netto med 100kcal/100g)
500g wokblanding30kcal/100g)
200g/halv dåse hakkede tomater med hvidløg(25kcal/100g)
100g brune ris
Kyllingen steges og lægges over i en skål ved siden af.
Grøntsagerne steges og når de er varme tilsættes hakkede tomater og salt og peber.
Når det hele er gennemvarmt tilsættes den stegte kylling.
Risene koges alt imens og når de er klar fordeles ris og wokret på to tallerkener :)
410kcal pr portion og retten giver STORE portioner, der er mæthedsgaranti!! :-)
Der er 350g grønt og minimum 30g protein i hver portion.