#22 af bruger slettet
Olie i smoothies, men hvilken?
Du læser en tråd i debat > kostbruger slettet
#22
re: Olie i smoothies, men hvilken?
Her et lille dansk tv-program som gerne vil hjælpe os med at forstå det der med olien.
(et forældet link til dr.dk er blevet fjernet)
Ellers synes jeg at olie også skal komme fra fed fisk (eller fiskeoliepiller), nødder, avocado og mandler.
(et forældet link til dr.dk er blevet fjernet)
Ellers synes jeg at olie også skal komme fra fed fisk (eller fiskeoliepiller), nødder, avocado og mandler.
12 år14. januar 2012 kl. 08:55
Til stegning og opvarmning kan jeg kun anbefale olivenolie, smør og kokosolie. De danner ingen eller stort set ingen transfedtsyrer, som vi skal tage os i agt for. Det er transfedtsyrerne der giver blodpropper, og de gør intet godt for din krop. Kokosolie kan fåes både i en udgave med smag som er god i kager, i teen og andre steder hvor du vil have let parfumeret kokossmag, og i en smagsløs udgave som allerede har været varmet op. Den er god til stegning af bøf og lign.
Og selvfølgelig mener jeg det er vigtigt at vi kun køber økologisk koldpresset olie og rigtigt smør.