Som du selv skriver, så er det nok osten, vinen og brødet, der har fået det til at gå lidt skævt for dig. Du må kunne mærke det i regnskabet, hvis du har reduceret det nu?
Nej, faktisk så spiser jeg ikke mere kød for at få proteiner. Jeg er nemlig vegetar og har været det i 12 år nu (er 32), så når jeg siger mere protein, så er det i form af andre madvarer der er proteinholdige. Spiser hverken fisk, fjerkræ eller kød, men til gengæld mælk og mejeriprodukter og æg.
Jeg spiser en del grøntsager og lidt frugt, men sjældent 600g eller mere om dagen, selvom det godt kan ske.
Udover animalske produkter er der ikke noget, som jeg konsekvent holder mig fra. Jeg har brug for, at der er plads til at spise lidt af alting, men har også valgt at tabe mig meget langsomt og i stedet spise det antal kalorier, som jeg, når jeg er færdig med vægttabet, ender med at måtte spise.
Der er jo den der del af oversigten, hvor der står hvor mange E% kulhydrater, fedt og protein man har spist i løbet af dagen. Det er den jeg bruger til at sikre mig, at jeg har fået nok af det, jeg har brug for. Det virker selvfølgelig kun, hvis man taster alt mad ind.
Hvis jeg i en periode ikke hver dag har opfyldt målet sådan rimeligt, så kigger jeg på om målet er opfyldt for den sidste uge. Hvis ikke, så målretter jeg min spisen efter det og sørger for at det passer efter mit mål.
#12 af Girl next door
Okay, så du spiser rigtig meget kød nu og knap så mange grønsager? Jeg spiser næsten ikke brød og gryn mere. Jeg har begrænset det til omkring en dl. havregryn og 1-2 stk rugbrød om dagen. Jeg spiser slet ikke pasta, ris eller kartofler, men det gjorde jeg faktisk heller ikke i udpræget grad før slankekuren.
Har du en detaljeret madplan for hele ugen, eller hvordan holder du styr på, at du får nok af det hele?