hej
jeg er ved at finde en løsning på mit grill problem.. jeg elsker smagen af det grillede mad - eeelsker det! men de sidste gange vi har grillet har jeg ´sørget for at have mange grøntsager på grillen også.. så kan jeg med forholdsvis lethed lade pølser og det/de ekstra stykker kød ligge... det giver måske også lidt mere plads til rødvinen!
fortsat god søndag!!
#12 af Katj (slettet)
Jeg har forsøgt at taste maden ind på forhånd og når jeg ser hvor slem det er er jeg bevidst om hvor jeg skal passe på og jeg taster 2 glas vin ind og er der så andet mad der frister mig så føler jeg det er nemmere at sige nej til det ekstra glas vin og i den her weekend har det fungeret fint så det håber jeg det gør resten af tiden også :-)
Jeg har taget Siri´s ord lidt til mig om at det handler om at finde det der giver livskvlitet og få det puttet ind i en fornuftig mængde uden at overdrive.
Nu håber jeg så bare vægten begynder at gå lidt nedad :-)