Ang julemaden juleaften vil jeg sige at prøv at lave soven kun med sky, og jævn den med Maizena.
Og undlad at spise for meget af fedtet fra kødet.
Og lav evt. rå rødkålssalat, det mætter mere, og er rigtig lækkert, også juleaften.
ang. julefrokosterne:
Undlad fedtstof på brød
Hvis der er mulighed for det så vælg kun magre pålægstyper, eller pålægstyper hvor synlig fedt let kan skæres fra.
Undlad at jævne grønkål, hvidkål mm med fløde, med brug istedet mager mælk.
Brug rigelig grøntsagpynt til maden.
Ang diabetes:
Spørg din gæst om vedk vil spise en smule af det alm. guf, eller foretrækker speciallavet...
Mange med diabetes vil hellere have en smule af det "rigtige". (Taler af erfaring, har selvv type 1-diabetes9
Ønsker vedk sukkerfri alternativer - hvilket også kan gælde andre gæster - så gik under opskrifterne på diabetes.dk - der er en julesektion med småkager, guf etc.
#2 af Louise79 (slettet)
Jeg vil meget gerne have jeres bedste jule-slanke-slikke råd - opskrifter modtages med stor taknemmelighed!!
Vil også gerne have opskrifterne på diabetes-venligt guf og småkager, da jeg skal bage til et familiemedlem med diabetes.
På forhånd tak.
Lovely