Jeg er rigtig glade for skinkemuffins. En opskrift efter en diabetes kogebog, den er virkelig god og let, også er der næsten intet i :-) De kan fryses og smager også rigtig godt, selvom de er kolde.
Skinkemuffins
Frokostret 10 stykker
1 dl finvalsede havregryn (ca. 30 g)
2 dl mælk med højst 0,7 % fedt
4-5 soltørrede tomater (ca. 25 g)
100 g majs
200 g skinke i tern
200 g hvedemel
1 æg
2 spsk. fedtstof
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. salt
10 dybe muffinsforme
Fremgangsmåde
Sæt havregrynene i blød i mælken i ca. 15 minutter.
Hak de soltørrede tomater fint. Rør alle ingredienserne, undtagen skinke, godt sammen med en håndmikser.
Vend skinketernene i.
Fordel dejen i 10 dybe muffinsforme og bages ved 200° C i ca. 25 min. på midterste ovnrille.
Servering:
Skinkemuffins er velegnede i madpakken med grøntsager til.
Joy
#12 af bruger slettet
Jeg blander ofte gulerødder i dej, det kan vel også gøres her? :)
Linda - Tror det er nemmere at tage resterne fra en hel kylling, det får vi til tider herhjemme.. Jeg finder ud af det, tak! :)
Sommer - "Saltet Caramel Peanut Bars".. Dejligt fyld ;)
Spøg til side - Der er både pizza-fyld og spinat-/skinkefyld, der er gode muligheder, tak :)