Kom også lige i tanke om:
- stuvet spidskål
- svitsede svampe med hvidløg
- halverede rosenkål svitset i balsamicoeddike med lidt smuldret fetaost og/eller ristede solsikkekerner
- små broccolibuketter svitset i soya med ristet sesam på
#2 af Kaffen (slettet)
Jeg tænker på tilbehør man kan lave af en enkelt grøntsag eller 2, maks 3, og som er hurtigt at lave.
Jeg laver ofte:
- tzatziki af agurk, hvidløg og lidt fedtfattigt surmælksprodukt
- syltede agurker med eddike
- tomatsalat med løg og eddike og evt. basilikumblade
- grønne bønner med hakket forårsløg, persille og lidt fedtfattig oliedressing
- stuvet spinat med finthakket chili
- coleslaw af revet hvidkål, gulerod og surmælksprodukt
...men kunne godt trænge til lidt ny inspiration, så det ikke altid ender med at blive det samme tilbehør der står på bordet