-ell citronsauce, som jo er genialt til kylling, svin, lam, fisk, you name it: Lidt bouillon koges op med presset citron, evt lidt skal også. Tag af varmen og pisk 2-4 æggeblommer i, alt efter hvor tyk du ønsker saucen. Varm igennem uden at nå kogepunkt Rigtig rigtig lækker. Tilsæt evt estragon, basil, salvie ell anden krydderurt som variation.
15 år8. april 2010 kl. 20:36
bruger slettet
#12 af bruger slettet
re: Tilbehør til pasta
Tak for alle jeres inspirerende forslag. Jeg er begyndt at spise lidt pesto på min pasta en gang imellem. De fede saucer holder jeg mig fra, men grønsager og krydderier er helt ok.
Lidt bouillon koges op med presset citron, evt lidt skal også. Tag af varmen og pisk 2-4 æggeblommer i, alt efter hvor tyk du ønsker saucen. Varm igennem uden at nå kogepunkt
Rigtig rigtig lækker. Tilsæt evt estragon, basil, salvie ell anden krydderurt som variation.