Du tager 120 gr. rødbede og koger den til den er mør, skærer den ud i tynde skiver, lægger den på rucolasalat, kommer lidt olivenolie over, birkesfrø drysses på og til sidst 25 gr. friskrevet parmasan ost og dertil tager du 300gr. grønne bønner(kogte). Velbekomme.....
Susanne
#2 af bruger slettet
Som mange mænd i min alder - 35 - har grøntsager og rodfrugter ikke lige været i mit fokus og det skal jeg nu til at lære en masse om. Men jeg savner virkelig idéer til de her ting. Jeg steger den ondeste bøf, bager det vildeste brød og kan en masse ting i et køkken. Bare de forkerte... :-) ...og kender mest til de forkerte ingredienser!
Nu har jeg så valgt at jeg hver uge skal prøve to nye ting og finde frem til en opskrift hvori disse ting indgår. En opskrift jeg synes er lækker og hvor det er smagen der bærer det frem. Men da jeg - som nævnt - ikke har det store kendskab, vil jeg spørge jer om hjælp!
Denne uge handler det om pastinakker og rødbeder. Har I idéer til hvordan disse kan indgå i et aftenmåltid på en lækker måde, så meld endelig tilbage... ...jeg er ikke bange for at prøve nyt, tværtimod!
På forhånd tak!
Mvh /DG