#12 af sqzee (slettet)
Alternativer til fedtstof til stegning
Du læser en tråd i debat > kostsqzee (slettet)
#12
re: Alternativer til fedtstof til stegning
Ja jeg ville også sige tør pande så. Jeg synes kød smager best på tør pande. Grøntsager er også helt fint på tør pande synes jeg.
15 år28. august 2009 kl. 22:02
Biscuit (slettet)
#13
re: Alternativer til fedtstof til stegning
I en periode, brugte jeg også kun vand når jeg skulle stege grøntsager på panden. Før i tiden brugte jeg en smule olivenolie, hvis det var nødvendigt. Men ellers prøver jeg helt at undgå fedtstof, når jeg selv skal kokkerere. Desværre er vi flere i huset - så kokken i hjemmet, står for madlavningen det meste af tiden. Og hun bruger (for meget) olie. Både i ovn og stegning. Hun mener maden ellers bliver "tør".
Lige en kommentar til det med de sovse du bruger.
Det er fint du gør det - men der er jo selvfølgelig salt i soya, så i princippet bruger man salt i maden alligevel. Og nogle gange bliver det til mere salt i maden, når man bruger soya, end hvis man selv, med måde, brugte bordsaltet til bords. Så pas på med alt for meget soya.
Lige en kommentar til det med de sovse du bruger.
Det er fint du gør det - men der er jo selvfølgelig salt i soya, så i princippet bruger man salt i maden alligevel. Og nogle gange bliver det til mere salt i maden, når man bruger soya, end hvis man selv, med måde, brugte bordsaltet til bords. Så pas på med alt for meget soya.
15 år30. august 2009 kl. 09:21
Louise79 (slettet)
#14
re: Alternativer til fedtstof til stegning
Ved der er salt i soya.
Men mener bare at når jeg så bruger soyaen så er jeg fri for at tilsætte køkkensalt...
Men mener bare at når jeg så bruger soyaen så er jeg fri for at tilsætte køkkensalt...
15 år30. august 2009 kl. 10:41
Ellers bruger jeg ofte fiskesovs eller østerssovs og soja hvis det er grøntsager.