#2 af Girl next door
Blomkålsris
Du læser en tråd i debat > kostGirl next door
#2
re: Blomkålsris
Det lyder interessant.
Er det lige meget om blomkålen rives før eller efter den er kogt?
Er det lige meget om blomkålen rives før eller efter den er kogt?
12 år14. april 2012 kl. 20:31
paven (slettet)
#3
re: Blomkålsris
Det ved jeg faktisk ikke, men vil tro det er nemmest at gøre det inden det bliver kogt, det gjore jeg ihvertfald.
Rev det på den grove side på rivejernet.
Og så betemmer man selvfølgelig selv hvordan man vil have dem kogt men jeg gav dem 2 min. :-)
Rev det på den grove side på rivejernet.
Og så betemmer man selvfølgelig selv hvordan man vil have dem kogt men jeg gav dem 2 min. :-)
12 år14. april 2012 kl. 21:25
Girl next door
#4
re: Blomkålsris
Det skal da helt klart afprøves.
Som du skriver, så er der jo noget stor forskel på kalorieindholdet :-)
Som du skriver, så er der jo noget stor forskel på kalorieindholdet :-)
12 år15. april 2012 kl. 12:03
calcit
#5
re: Blomkålsris
alt kål er godt...ris, pasta er jo kalorierige og stivelsesrige og til et større vægttab ikke noget der kan indgå i normalkosten.....
12 år15. april 2012 kl. 12:32
myname (slettet)
#6
re: Blomkålsris
tak for tippet, det skal helt klart afprøves
12 år15. april 2012 kl. 12:57
bruger slettet
#7
re: Blomkålsris
Man kan også koge kålen og så presse den gennem en sigte mens den er varm, men den bliver selvfølgelig lidt mere fint smuldret end på den anden måde.
12 år15. april 2012 kl. 18:21
myname (slettet)
#8
re: Blomkålsris
Nøøøj så blev det afprøvet. I looooove it... Vi skulle have mørbradgryde og så snart saucen kom ovenpå kunne jeg overhovedet ikke smage forskel på om det var ris eller blomkål. Det vil jeg helt klar gøre fremover. Jeg spiste ovenikøbet flere gram end jeg normalt ville have gjort hvis det var ris, stort plus med de til færre kalorier og så fik jeg samtidig med dækket mit grønsagsindtag...Smart smart smart og såååå lækkert.
Kan varmt anbefales....
Kan varmt anbefales....
12 år15. april 2012 kl. 21:11
anzhomg (slettet)
#9
re: Blomkålsris
Jeg lavede en lækker vegansk karryret til aftensmad med blomkåls-ris. Også her var det et hit og de har uden tvivl erstattet de almindelige ris.
Og jeg kan endda ikke lide blomkål ;)
Og jeg kan endda ikke lide blomkål ;)
12 år15. april 2012 kl. 23:35
beyondswish (slettet)
#10
re: Blomkålsris
Ej hvor lyder det bare spændende... Det vil jeg helt sikkert prøv snart, prøver nemlig så vidt muligt at lade grøntsager erstatte de fleste kulhydrater til mit aftensmåltid da jeg virkelig kan se at det er der hvor balancen tipper for mig...
Kigger lige min kostplan igennem for næste uge og ser om jeg ikke kan få det sneget ind der :)
Kigger lige min kostplan igennem for næste uge og ser om jeg ikke kan få det sneget ind der :)
12 år16. april 2012 kl. 22:55
Syntes lige jeg ville dele denne ting med jer :-)