Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Cheddargratineret tortilla med mexi-krydret oksekød og grana
2 personer (871 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (6 g) mexicansk krydderi
3 g salt
3 g peber
10 g olie til stegning
3 (225 g) tomater
1 (100 g) rødløg
½ (60 g) granatæble
1 (0 g) lille bundt frisk mynte
4 (240 g) tortilla wraps
75 g revet cheddar
½ (220 g) iceberg
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
2. Halvér granatæblet og tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade og krydr med salt og peber.
3. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
4. Læg to tortillas ved siden af hinanden og drys med cheddar. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med den.
5. Snit imens salaten. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks. 303125