Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Svinekoteletter med svampesauce á la provencale
2 personer (684 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (14 g) madolie
3 g salt
3 g peber
½ (8 g) skalotteløg
1 fed (3 g) hvidløg
125 g blandede svampe
1 dl (100 g) madlavningsfløde 8 %
2 spsk (20 g) dijon sennep
½ tsk (0 g) provencale krydderi
3 g salt
3 g peber
½ kg (500 g) små vaskede kartofler
100 g sukkerærter
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampe skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret. 303120