Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Karrydeller med råkost og kartoffelbåde
2 personer (647 kcal pr. person)Ingredienser
1 tsk (3 g) karry
1 fed (3 g) hvidløg
1 dl (23 g) havregryn
½ (30 g) skrabeæg - pasteuriseret
6 g salt
6 g peber
30 g olie til stegning
2 (400 g) bagekartofler
1 (230 g) stor rødbede
2 (130 g) gulerødder
1 dl (3 g) creme frisk 9%
2 tsk (0 g) sød sennep
Tilberedningstid: ca. 0 timer
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200 g varmluft. Skær kartoflerne i både og bland dem med 1 tsk olie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen ca. 20 min.
2. Rør imens hakket kylling med karry, presset hvidløg, havregryn, æg, salt og peber.
3. Varm en slip-let pande op til middel varme med lidt olie eller stegemargarine. Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i vand mellem hver delle (så slipper farsen nemmere).
4. Steg dellerne ca. 7 min på hver side. Sluk og lad stå på eftervarmen indtil resten af retten er færdig.
5. Mens dellerne steger skrælles rødbede og gulerødder. Riv dem på den grove side af et råkostjern eller en foodprocessor. Bland de revne grøntsager i en skål.
6. Rør creme frisk med sennep og smag til med lidt salt og peber.
7. Server dellerne med ovnstegte kartofler, råkost og sød sennepsdip. 303109