Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Rejer i rød kokosmælk med ingefær
2 personer (583 kcal pr. person)Ingredienser
400 g kokosmælk light
½ spsk (15 g) rød karrypasta
2 stk (70 g) gulerødder
3 stk (0 g) kaffir limeblade
100 g bønnespirer
8 g Ingefær
2 spsk (30 g) fishsauce
½ (18 g) lime
6 g Frisk koriander
200 g jasminris
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog risene under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem derpå trække til retten er færdig. Skræl gulerødder og snit dem fint.
2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime.
3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris.
Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta. 303095