Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kyllingenuggets med kartoffelbåde
2 personer (623 kcal pr. person)Ingredienser
½ spsk (7 g) olie
3 g salt
3 g peber
60 g Ketchup
½ (150 g) agurk
1 dåse (140 g) majs
300 g kyllingeinderfilet
4 spsk (24 g) rasp
½ (30 g) skrabeæg – pasteuriseret
1 spsk (14 g) olie
3 g salt
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 0 timer
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 225 grader. Vask kartoflerne og skær dem i både, læg dem på en bage plade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
2. Hæld æg og rasp i hver sin tallerken. Bland rasp med 1 tsk salt og lidt peber. Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle og vend det først i æg dernæst i rasp.
3. Brun kyllingestykkerne i olie på begge sider på en slip let pande ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
4. Skær imens agurken i tern og bland dem med majs.
5. Server kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat og ketchup til. 303093