Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Rosmarinkylling med agurkesalat og kold sauce
2 personer (543 kcal pr. person)Ingredienser
15 g Saft fra ½ citron
0 g Rosmarin
3 g salt
3 g peber
½ (150 g) agurk
2 spsk (18 g) sukker
½ dl (0 g) hvidvinseddike
3 g salt
3 g peber
2 dl (150 g) yoghurt naturel
30 g mayonnaise fedtreduceret
3 g Purløg
3 g salt
3 g peber
½ kg (500 g) små vaskede kartofler
½ (58 g) salathoved
Tilberedningstid: ca. 2 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen og indstil den på 220?. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand, tilsat 1 tsk salt.
2. Dryp kyllingekødet med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingefileterne på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileterne har en centrumtemperatur på 75?.
3. Skær imens agurken i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber sammen i en skål og vend agurkeskiverne i.
4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise og hakket purløg sammen og smages til med salt og peber.
5. Skyl salaten og del den i grove stykker. Server kyllingekødet med agurkesalat, kartofler, kold sauce og sprøde skyllede salatblade. 303078