Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Spicy kalkun i wok med appelsin-hoisinsauce
2 personer (829 kcal pr. person)Ingredienser
30 g peanuts
300 g kalkun i strimler
2 tsk (10 g) hoisinsauce
1 (100 g) mellemstort rødløg
2 fed (6 g) hvidløg
1 (180 g) rød peberfrugt
2 (130 g) gulerødder
1 stk (11 g) rød chili
2 tsk (0 g) rapsolie
2 dl (200 g) appelsinjuice
2 spsk (60 g) soyasauce
1 spsk (4 g) saucejævner
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle. Vend dem med 2 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2. Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chili'en fint. (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3. Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort med koldt vand.
4. Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 minutter heri. Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 minutter.
5. Kom kalkunkødet tilbage i wokken. Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog. Lad den koge i ca. 3 minutter eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6. Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts. 303075