Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kylling med cashewnødder og ris
2 personer (798 kcal pr. person)Ingredienser
½ spsk (7 g) sesamolie
280 g kyllingebrystfilet
½ spsk (15 g) rød karrypasta
1 lille dåse eller ½ stor (150 g) kokosmælk light
1 stk (135 g) rød peberfrugt
100 g ananas i tern
35 g cashewnødder
1 spsk (9 g) sesamfrø
10 g Frisk koriander til pynt
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog risene under låg i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Lad dem derpå trække indtil servering.
2. Skær imens kyllingebrystfileterne i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingebrystfileterne til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved. Reducér evt. mængden af karrypasta da den er meget stærk.
3. Skær peberfrugten i stimler og skyl og hak koriander.
4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande til de har taget let farve.
5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris. 303073