Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Mexicansk chorizogryde med ris
2 personer (657 kcal pr. person)Ingredienser
1 (55 g) lille løg
1 (285 g) squash
25 g chorizopølse
½ spsk (7 g) olie
1 glas (350 g) mild tacosauce
1 dl (100 g) vand
½ terning (7 g) bouillon
1 tsk (3 g) oregano
3 g salt
3 g peber
2 dl (160 g) jasminris
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog risene i 3½ dl letsaltet vand i ca. 12 min. og lad dem derpå trække til retten er færdig.
2. Hak løget i tern. Skær squashen i tern. Skær pølsen i små tern.
3. Varm olien i en gryde og svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, 1 dl bouillon og oregano.
4. Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber. 303064