Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Vietnamesisk suppe med oksekød og spinat
2 personer (458 kcal pr. person)Ingredienser
2 spsk (30 g) fiskesauce
1 spsk (15 g) citronsaft
1 tsk (4 g) sukker
1 (7 g) chili
200 g oksekød i tynde strimler
1 (14 g) skalotteløg
2 fed (2 g) hvidløg
1 spsk (15 g) fiskesauce
3 g Friskkværnet sort peber
100 g babyspinat
150 g champignoner
0 g nudler
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Halvér chilien, fjern ribber og kerner og hak chilien fint. Bring alle ingredienserne til bouillonen i kog og lad den simre under låg, mens resten af ingredienserne klargøres.
2. Hak skalotteløg og hvidløg fint.
3. Lun brødet i ovnen i ca. 4 minutter ved 200 grader - eller på brødristeren.
4. Dup kødet tørt og bland det med skalotteløg, hvidløg, fiskesauce og sort peber efter smag.
5. Skyl spinaten og dræn den. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
6. Bring suppen i kog og tilsæt nudlerne. Lad dem koge i ca. 7 minutter. Tilsæt kød, spinat og champignoner og bring suppen i kog igen. Lad den simre i ca. 1 minut og servér med det samme med brød til.
TIP: Brug en æggedeler til at skive champignonerne, de bliver fine, tynde og ensartede 303061