Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Bådkartofler med birkes og rå bolsjebeder
2 personer (328 kcal pr. person)Ingredienser
3 (200 g) bagekartofler
2 spsk (4 g) blå birkes
2 spsk (30 g) hindbærvinaigrette
3 g salt
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 250 grader. Åbn posen med kyllingekøller og læg dem på en bageplade med bagepapir – sæt dem straks i ovnen.
2. Skær kartoflerne i tynde både – læg dem i en stor bradepande beklædt med bagepapir, gnid lidt olivenolie rundt på dem, drys birkes og salt på. Sæt i ovnen sammen med kyllingekøllerne i ca. 17 minutter.
3. Skræl bolsjebederne og skær dem i supertynde skiver evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern. Hæld hindbærvinegraitten over og smag til med salt og peber. 303048