Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Risotto med rejer, ærter og forårsløg
2 personer (491 kcal pr. person)Ingredienser
½ spsk (7 g) olivenolie
150 g rejer (drænet vægt)
4 dl (4 g) grøntsagsbouillon (1 terning + 4 dl vand)
½ (100 g) løg
200 g slikærter
4 stk (67 g) forårsløg
½ (7 g) grøn chili
12 g Dild
½ (33 g) citron
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Pil og hak løg. Kog vand og bland med bouillon terningen.
2. Svits løgene i ½ spsk olie, tilsæt risottoris og rør i det ca. 1 min ved middel varme. Tilsæt Bouillon ad 2 omgange.
3. Lad risene opsuge væden og tilsæt mere til de bliver cremede, rør jævnligt, det tager ca. 20 min. Spæd med lidt kogende vand hvis den bliver for tyk.
4. Skold ærterne og skær dem i mindre stykker. Skyl og snit forårsløgene i tynde ringe. Tilsæt ærter og forårsløg til risene de sidste 5 min.
5. Flæk chilien og fjern frøvægge og kerner, hak den fint. Varm en pande op ved høj varme og stænk lidt olie på. Hæld væden fra rejerne.
6. Steg rejer og hakket chili på panden i ca. 1 minut. Fordel rejerne på den færdige risotto, drys med friskkværnet peber, fint klippet dild og citronbåde. 303045