Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Laks med karry-kokos slikærter og ris
2 personer (774 kcal pr. person)Ingredienser
275 g laksefilet uden skind
1 spsk (5 g) karry-kokos
200 g karry sauce
75 g slikærter
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 225° C. Kog risene i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
2. Krydr laksefileterne med en karry-kokosblandingen og steg dem i ovnen i ca. 12 min.
3. Skær ærterne i mundrette stykker. Varm saucen i en gryde sammen med ærter 3-4 min. og server saucen til laksen sammen med ris. 303041