Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Paella med tigerrejer og chorizo
2 personer (813 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (28 g) olivenolie
1 tsk (3 g) røget paprika
1 (180 g) gul peberfrugt
1 (180 g) rød peberfrugt
200 g basmati- eller jasminris
4 dl (350 g) hønsebouillon
75 g grønne bønner
75 g pillede, rå tigerrejer
½ dåse (200 g) kikærter
1 fed (3 g) hvidløg
1 tsk (0 g) paprika sød
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Skær chorizo og peberfrugterne i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 minutter, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server. 303037