Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
And i tranebærsauce med stegte rodfrugter
2 personer (553 kcal pr. person)Ingredienser
200 g pastinakker
2 stk (163 g) gulerødder
½ stk (1 g) stang vanille
1 (300 g) andebryst
3 g salt
3 g peber
1 dl (100 g) appelsinjuice
200 g Andebouillon
20 g soltørrede tranebær
1 (110 g) æble
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Rids skindet på andebrystet og steg det ved god varme 12-16 min. på skindsiden.
2. Skræl pastinak og gulerod og skær dem i skiver på skrå. Steg rødderne i olie ved middel varme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.
3. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
4. Hæld fedtet fra og krydr andebrystet med salt og peber. Hæld appelsinjuice samt bouillon over. Kom tranebærrene ved og lad det småkoge i ca. 10 min.
5. Skær æblet i både og kom dem ved rødderne. Steg endnu 5 min. og krydr med salt og peber.
6. Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter. 303032