Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Pasta med pancetta og rucola
2 personer (775 kcal pr. person)Ingredienser
130 g pancetta i tern
2 fed (6 g) hvidløg
1 dl (75 g) vand
2 dl (150 g) fløde 8%
100 g slikærter
35 g rucola
20 g revet parmesan
3 g salt
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen i letsaltet vand i 9 minutter.
2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Hak hvidløg fint og kom det og 3/4 dl vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 minutter.
3. Skyl og skær ærterne i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter. Lad det simre 3 minutter og smag til med salt og peber.
4. Skyl og tør rucola og vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
5. Servér straks og drys med parmesan. 303020