Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Sommersalat med perlebyg og salatost
2 personer (771 kcal pr. person)Ingredienser
4 dl (400 g) vand
1 tsk (6 g) salt
20 g hasselnødder
400 g friske ærter
1 lille bundt (80 g) radiser
1 lille bundt (104 g) asparges
1 lille bundt (9 g) purløg
1 spsk (15 g) sød sennep
1 spsk (15 g) citronsaft
2 spsk (28 g) olivenolie
3 g salt
3 g peber
2 skiver (70 g) groft solsikkerugbrød
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog speltkernerne ca. 20 minutter og lad dem trække ca. 5 minutter under låg.
2. Hak nødderne groft. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme speltkorn.
3. Smuldr osten, bælg ærterne og skær radiserne i skiver eller både. Knæk nederste del af aspargesene. Skær aspargesene i mindre stykker og vend dem i speltkornene sammen med salatost, ærter og radiser.
4. Lun brødene på brødristeren.
5. Vend nødderne i salaten sammen med klippet purløg og servér straks. 303017