Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Oksestrimler serveret som vietnamesisk pho bo suppe med nudl
2 personer (474 kcal pr. person)Ingredienser
6 g Frisk ingefær
0 g stjerneanis
250 g økologisk oksekød i strimler
1 (215 g) porre
100 g nudler
½ (143 g) squash
75 g markchampignon
50 g bønnespirer
50 g sukkerærter
0 g Mynte
5 g Thai basilikum
3 g salt
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kog en kande vand. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær den i skiver. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 minutter.
2. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer og ærter. Læg nudlerne i en gryde og hæld rigeligt kogende vand over samt ½ tsk salt og kog i 8 minutter. Hæld dem i en si og skyl med koldt vand.
3. Skær porren i tynde strimler, skær squash i små tern og del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Skyl og tør krydderurterne og hak dem.
4. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme. Tilsæt porrerne, og herefter squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
5. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i. Smag til med lidt salt og peber. Fordel nudlerne i en dyb tallerken og hæld suppen over eller læg nudlerne i gryden og server. Drys med krydderurter. 302995