Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Caesarsalat med grillet karrykylling
2 personer (609 kcal pr. person)Ingredienser
½ spsk (7 g) madolie
1 spsk (7 g) karrypulver
1 (125 g) hjertesalat
½ (150 g) agurk
15 stk (125 g) cherrytomater
2 dl (50 g) hvidløgscroutoner
¼ stk (10 g) citron - saften herfra
1 tsk (5 g) dijonsennep
2 spsk (21 g) olie (gerne olivenolie)
3 g salt
3 g Friskkværnet, sort peber
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Rør olie og karry godt sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingeinderfileterne på langs. Vend kødet i karryolien.
2. Varm en grillpande op og steg kødet 4-6 minutter på alle sider. Drys med salt og peber under stegningen. Tag kødet op og lad det køle af.
3. Varm brødet på en brødrister eller i ovnen i ca. 6 min.
4. Skyl og tør imens salaten og riv bladene i mundrette stykker og læg dem i en stor skål. Tilsæt agurk skåret i tern, halverede tomater, croutoner og kylling med evt. skysaft.
5. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Servér salaten portionsvis.
Tip: Kyllingen kan også grilles på havegrillen. 302991