Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Mexipandekager med kylling og sprød salat
2 personer (633 kcal pr. person)Ingredienser
½ spsk (7 g) olie
4 tsk (10 g) taco spicemix
2 dl (150 g) 8% madlavningsfløde
1 lille dåse (140 g) majs
2 stilke (60 g) bladselleri
3 g salt
3 g peber
½ (58 g) sprødt salathoved/iceberg
4 (160 g) tortillas
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200 grader og lun tortillas 10 min. indpakket i alufolie. Du kan også varme tortillas i microovn, de skal kun have ca 20-30 sek. Klip evt. posen op og læg den hele ind.
2. Steg kyllinginderfileterne i olie på panden ca. 5 minutter på hver side. Drys krydderiet på.
3. Tilsæt fløde og kog det godt igennem. Dræn majsene, vend dem i saucen og smag til med salt og peber.
4. Høvl selleristænglerne i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Læg dem i iskoldt vand så de krøller sig sammen. Skær salaten i tynde strimler. Fordel fyld, sprøde sellerikrøller og salat i tortillas, rul dem sammen og spis dem straks - eller sæt ingredienserne på bordet og lad alle selv blande. 302989