Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Texmex fajitas
2 personer (694 kcal pr. person)Ingredienser
1 (180 g) gul peberfrugt
1 (180 g) rød peberfrugt
1 (100 g) rødløg
1 spsk (7 g) Mexico-mix krydderi
1 dåse (400 g) hakkede flåede tomater med oregano
3 g Salt efter smag
2 spsk (28 g) rapsolie el. lign.
4 store eller 6 små (160 g) tortillas
4 spsk (60 g) creme fraiche
½ (58 g) hovedsalat
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 minutter og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 minutter.
4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 minutter i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
5. Ved serveringen lægges en stribe af kødblandingen midt på en tortilla og der fordeles ca. 1 spsk creme fraiche over den. Tortillaen rulles sammen og spises – bedst med kniv og gaffel og salat til. 302987