Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Stifado
2 personer (534 kcal pr. person)Ingredienser
3 dl (300 g) vand
3 g salt
3 g peber
150 g små skalotteløg
2 fed (6 g) hvidløg
2 (65 g) gulerod
275 g oksetykstegsfilet i tern
1 dl (100 g) rødvin
1 (0 g) laurbærblad
1 g lille kanelstang
1 dl (95 g) tomat passata
2 dl (200 g) oksebouillon
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt og peber
2. Pil skalotteløgene og halvér dem. Pil og hak hvidløgsfedene. Skrub gulerødderne og skær enderne af og del dem i 4 store stykker.
3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg samt hvidløg og brun endnu 2 min.
4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomat og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur. 302986