Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Nordisk burger med rødbedepesto
2 personer (912 kcal pr. person)Ingredienser
1 mellemstor (170 g) rødbede
1 fed (3 g) hvidløg
½ dl (5 g) bredbladet persille
2 spsk (28 g) olivenolie
25 g revet parmesan
300 g hakket oksekød 8-12 %
3 g salt
3 g peber
½ (58 g) hovedsalat
2 skiver (100 g) groft rugbrød
½ pose (60 g) frisk mozzarella
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
- Form imens 2 store flade hakkebøffer og steg dem ved kraftig varme 6-7 min. på hver side og krydr med salt og peber.
- Skræl og riv rødbeden og pres væden fra. Bland med knust hvidløg, hakket persille, olivenolie og parmesan. Smag til med salt og peber.
- Bræk salaten i mindre stykker. Halvér brødene og rist dem sprøde. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med sprøde ovnfritter.