Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Boeuf bleu med æble-rødbedesalat og timiankartofler
2 personer (774 kcal pr. person)Ingredienser
30 g blåskimmelost
1 spsk (15 g) kapers
½ tsk (0 g) salt
1 (50 g) pasteuriseret skrabeæg
1 tsk (7 g) rapsolie
2 stk (400 g) rødbeder
2 (220 g) æbler
1 spsk (14 g) hvid balsamico eddike
1 spsk (14 g) raps- eller olivenolie
0 g Salt og peber efter smag
500 g vaskede kartofler
1 tsk (7 g) rapsolie
3 g Salt efter smag
3 g Peber efter smag
1 tsk (3 g) tørret timian
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Begynd med kartoflerne. Forvarm ovnen til 225 g. Halvér kartoflerne på langs. Vend dem i olien og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter. Drys med salt, peber og timian inden servering.
- Sæt ½ liter vand tilsat 1 tsk salt over i en gryde. Skræl rødbederne og skær dem i tern på 1 cm. Kom dem i det kogende vand og kog dem i ca. 15 minutter eller til de er møre. Skyl dem i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
- Rør alle ingredienserne sammen til bøfferne og form kødet til 4 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olien på en stegepande og steg bøfferne 5-7 minutter på hver side ved mellemvarme.
- Skær imens æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør dressingen sammen og vend den i salaten og smag til med salt og peber. Servér med det samme.