Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kalkunspyd med tandoori og pilaf
2 personer (825 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (14 g) olie
1 lille eller ½ stort (55 g) løg
1 spsk (14 g) olie
200 g løse ris
4 dl (400 g) vand
50 g rosiner
½ (125 g) hjertesalat
1 lille eller ½ stort (55 g) løg
1 spsk (14 g) olie
200 g løse ris
4 dl (400 g) vand
50 g rosiner
½ (125 g) hjertesalat
1 spsk (15 g) indisk Tandoori paste
1 spsk (14 g) olivenolie
1 tsk (4 g) sukker
½ tsk (9 g) salt
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Hak løget fint og steg i olie i bunden af en gryde ca. 4 minutter over jævn varme. Kom risene i og steg dem med et minut. Hæld vand og salt på og tilsæt rosiner, bring gryden i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 minutter under låg. Lad risene stå under låg ca. 8 minutter og trække.
- Skær imens salaten i tynde strimler og vend det i risene lige inden servering.
- Sæt kødet på spyd. Steg dem på en pande med olie over høj varme et minut på begge sider.
- Pisk marinaden sammen, skru ned for varmen og kom det på panden sammen med spydene. Vend spydene rundt i ca. 2 minutter.