Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Urtebøffer med lynstegte rødder
2 personer (718 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (15 g) smør
1 spsk (14 g) olivenolie
5 (325 g) gulerødder
2 små eller 1 stort (180 g) rødløg
¼ dl (2 g) timianblade
15 g valnødder
6 g salt
6 g peber
3 spsk (6 g) persille
250 g hakket oksekød 8-12%
½ (45 g) løg
¼ dl (15 g) hvedemel
1 spsk (2 g) timianblade
1 spsk (2 g) persille
1 tsk (6 g) salt
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Hak persille og gem 2/3 til senere. Hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen og form farsen til 2 bøffer. Krydr med peber.
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
- Halver gulerødderne på langs og skær dem i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløgene og skær dem i både.
- Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
- Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med timian ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg endnu et par minutter og krydr med salt, peber og hakket persille.
- Server rødderne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.