Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Okseklump a la osso buco med grov bulgur og spændende gulero
2 personer (691 kcal pr. person)Ingredienser
175 g Bulgur
½ (5 g) bouillonterning
2 (130 g) gulerødder
1 (180 g) rød peber
2 spsk (18 g) sukker
2 spsk (30 g) riseddike
30 g salte mandler
1 g peber
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump (fra Retnemt-kassen) i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
- Bring 3½ dl vand i kog i en gryde og opløs ½ bouillonterning i det kogende vand. Tilsæt bulguren og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugten og skær den i tynde strimler - vend med gulerødderne.
- Pisk riseddiken og 1½ spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
- Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.