Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kyllingesatayspyd med peanutsbuttersauce
2 personer (795 kcal pr. person)Ingredienser
2 dl (150 g) kokosmælk
4 tsk (18 g) karry
200 g jasminris
4 dl (350 g) vand
1 spsk (17 g) peanutbutter
1 tsk (5 g) citronsaft
4 g salt
1 (95 g) snack/skole-agurk
75 g sukkerærter
1 (58 g) hjertesalat tilsvarende hovedsalat
Tilberedningstid: ca. 45 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Vend inderfileterne i en marinade af ½ dl kokosmælk (gem resten til pkt. 5), 2 tsk karry og salt og lad dem trække 10 min. i køleskabet.
- Kog jasminrisene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
- Flæk agurken på langs og skær den i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærterne og salaten og bland med agurk.
- Sæt kyllingefileterne på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en grillpande eller en almindelig pande.
- Rist karryen 1 min. i 1 spsk kokosmælk i en lille gryde, tilsæt resten af kokosmælken samt peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
- Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.