Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Pasta ai gamberi
2 personer (674 kcal pr. person)Ingredienser
1 (7 g) rød chili
2 fed (6 g) hvidløg
200 g tomater
1 spsk (14 g) olivenolie
½ dl (50 g) fløde
150 g krebsehaler
3 g salt
3 g peber
1 håndfuld (450 g) rucola
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min.
- Halvér chili på langs, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Hak hvidløg og tomaterne groft.
- Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter ved god varme.
- Tilsæt fløde, 1 dl pasta-kogevand samt krebsehaler og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
- Skyl og hak rucola groft og drys den over retten. Servér straks.