Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Laks 'hollandaise' med dampede grøntsager
2 personer (728 kcal pr. person)Ingredienser
2 dl (200 g) skummetmælk
4 tsk (12 g) mel
2 (33 g) æggeblommer
4 tsk (20 g) citronsaft
8 stk (112 g) skalotteløg
3 g peber
3 g salt
20 g smør
285 g Squash, zucchini, rå
392 g Hvidkål, rå
333 g Gulerod, dansk, rå
5 g Persille, rå
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Rens og snit de grove grøntsager i tern på størrelse med store spilleterninger. Snit hvidkålen fint. Damp dem i en gryde med vand tilsat ½ tsk salt i 2-3 minutter, så de stadig har bid.
- Snit skalotteløg fint. Rør mælk sammen med mel, og kog det sammen i 3 minutter under omrøring. Pisk æggeblommer, citronsaft, skalotteløg, salt, peber og smør i, og smag til med mere citron.
- Vend de dampede grøntsager i saucen og hold den lun.
- Steg fisken på en grillpande i 3-4 minutter på hver side. Hak imens persillen og vend den i grøntsagerne. Servér med citron i både.