Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Sprød kuller med grov broccoli-kartoffelmos
2 personer (552 kcal pr. person)Ingredienser
½ (155 g) broccoli
300 g kullerfilet (eller tilsvarende)
1 bæger (50 g) pasteuriseret æggehvide
1 dl (34 g) rasp
1 tsk (6 g) fennikelfrø
½ tsk (3 g) paprika
3 g salt
3 g peber
1 spsk (14 g) olie
1 spsk (14 g) citronolie
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring kartoflerne i kog i en gryde med rigeligt vand og tilsæt ½ tsk salt og lad dem derpå simre i 10-12 minutter under låg. Efter 5 minutter tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
- Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
- Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen - ryst posen.
- Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
- Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med citronolie. Smag alt til med salt og peber.