Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kyllingebryst med persille og æblesauce og salat a la waldor
2 personer (606 kcal pr. person)Ingredienser
2 stk (280 g) kyllingebryst
1 spsk (4 g) hakket persille
10 g smør
3 g salt
3 g peber
2 (220 g) æbler
2 dl (150 g) hønsebouillon
½ dl (50 g) creme frisk 9%
2 spsk (22 g) citronsaft
1 tsk (4 g) sukker
¼ stk (150 g) selleri knold
100 g stenfri vindruer
4 g Persille
Tilberedningstid: ca. 50 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 minutter. Kog vand til bouillon.
- Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs ½ bouillonterning i 1½ dl kogende vand.
- Skyl og halver det ene æble, fjern kernehuset og skær det i grove både.
- Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
- Skær det andet æble i meget smalle både og halver bådene. Dryp med 1 spsk citronsaft.
- Rør 1 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
- Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
- Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.