Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Hurtig minestrone med kylling og kikærter
2 personer (741 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (14 g) olie
½ stort (105 g) løg
2 fed (6 g) hvidløg
2 (ca. 150g) (150 g) gulerødder
½ (200 g) bagekartoffel
½ dåse (120 g) kikærter
1 dåse (400 g) flåede hakkede tomater
6 dl (600 g) vand
2 (20 g) hønsebouillon terninger
1 knsp (0 g) chilipulver
3 g salt
3 g Friskkværnet peber
40 g spinatblade
24 g Reven parmesanost
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingstykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
- Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
- Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader.
- Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost. Spis brødet til.