Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
'Italiensk salat' med kylling og lufttørret skinke
2 personer (519 kcal pr. person)Ingredienser
1 (265 g) aubergine
2 stk (270 g) røde peberfrugter
50 g semi-dried tomater
35 g sorte oliven uden sten
30 g kapers
40 g lufttørret skinke
25 g parmesanost
100 g rucolasalat
2 spsk (22 g) citronsaft
2 (6 g) stilke bredbladet persille
1 fed (3 g) hvidløg
3 g salt
3 g peber
45 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 grader. Læg den lufttørrede skinke på bagepapir på en bageplade og rist skinken i ca. 8 min. i ovnen. Når den er afkølet deles den i mundrette stykker.
- Aubergine, rød peber og kylling skæres imens i stykker på ca. 2x2 cm.
- Kyllingestykkerne steges på en grillpande (eller almindelig pande) i ½ spsk olie i ca. 7 min til de er gennemstegte.
- Læg aubergine og rød peber på en bageplade med bagepapir (dryp eventuelt med en lille smule olie) og steg i ovnen i ca. 5 min. Sæt samtidig brødet i ovnen. Imens skylles rucola og bredbladet persille. Persillen hakkes groft.
- Alle ingredienserne vendes sammen, hvidløg presses ud over og salaten smages til med salt og peber.