Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kylling med fennikel og selleri i wok
2 personer (517 kcal pr. person)Ingredienser
2 tsk (10 g) sesamolie
2 fed (6 g) hvidløg
2 cm (20 g) frisk ingefær
1 (7 g) rød chili
4 stk (102 g) stilke bladselleri
½ stk (70 g) fennikel
1 (215 g) porre
100 g broccoli
1 stor eller 2 små (350 g) grøn squash
4 spsk (32 g) soja
2 tsk (10 g) hvidvinseddike
50 g peanuts
6 g Frisk koriander
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Skyl alle grøntsager og skær fennikel i tynde strimler, selleri og squash i tynde stave ca 3x½ cm, porren skæres i skrå skiver på ca. 1 cm. Del broccolien i små buketter og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Hak hvidløg, chili (u. frøvægge og kerner) og ingefær fint.
- Varm en wok godt op med sesam olie. Del imens kylling inderfiletterne i 3 dele og svits dem i olien ved kraftig varme ca. 3-4 min. Tag kødet op og kom hvidløg, chili, ingefær, selleri, fennikel, porre i og svits under omrøring ca 6 min - efter 2 min kommes squash i.
- Når grøntsagerne er sprød-møre kommes kylling og broccoli i gryden og vendes rundt. Soja og eddike blandes og hældes over, lad det simre ca 2 min. Drys med peanuts og hakket koriander.