Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Persillerodssuppe med ostebrød
2 personer (550 kcal pr. person)Ingredienser
1 (200 g) bagekartoffel
2 stk (250 g) persillerødder el. pastinakker
1 liter (1.000 g) hønsebouillon
3 g timiankviste
2 dl (200 g) creme fraiche 9%
3 g salt
3 g peber
½ tsk (3 g) kommen
2 (90 g) grove brød
70 g ost
2 (3 g) timiankviste
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring hønsebouillon og 3 timiankviste i kog i en gryde.
- Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
- Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre. Kasser timiankvistene og blend suppen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg "låg" på.
- Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.