Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Spansk-inspireret kartoffelsalat med chorizo
2 personer (690 kcal pr. person)Ingredienser
1 (180 g) rød peberfrugt
50 g tynde skiver chorizopølser
250 g små cherry tomater
1 lille håndfuld (90 g) rucola salat
15 g purløg
1 spsk (22 g) sherryeddike
1 fed (3 g) hvidløg
1 tsk (3 g) karry
2 (21 g) spsk olivenolie
1 bæger (2 stk) (33 g) pasteuriserede æggeblommer
3 g salt
3 g peber
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 250°C.
- Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter eller til de lige er møre.
- Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 minutter.
- Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 minutter.
- Lad peberfrugten svale af inden skindet pilles af og den skæres i strimler.
- Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
- Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
- Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.