Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her

REKLAME

Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kyllingeinderfilet i peanutssauce med jasminris
2 personer (924 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (28 g) olie
½ dl (30 g) peanuts
1 fed (3 g) hvidløg
½ (18 g) lime
½ spsk (7 g) brun farin
½ dl (50 g) vand
2 dl (150 g) madlavningsfløde
½ (5 g) bouillonterning
½ (4 g) rød chili
4 stk (95 g) forårsløg
1 (180 g) rød peberfrugt
½ (55 g) rødt æble
0 g Olie til sautering
4 g salt
4 g peber
2 dl (160 g) jasminris
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring 3½ dl vand med ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Tilsæt ris når vandet koger og skru ned til lav varme. Lad risene koge, under låg i 12 min. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
- Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limefrugten.
- Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernhuset fra æblet og skær det i tern.
- Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, hønsebouillon og chili ved. Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
- Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber.