Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Grøn thaikarry med kalkun og limeblade
2 personer (805 kcal pr. person)Ingredienser
1 (11 g) grøn chili
4 (76 g) forårsløg
200 g broccoli
275 g kalkunbryst i strimler
2 tsk (6 g) grøn thaikarry
1 spsk (14 g) olie til stegning
1 lille eller ½ stor dåse (200 g) kokosmælk
2 (0 g) tørrede limeblade
2 tsk (10 g) fiskesauce
½ dl (15 g) basilikumblade
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog risene i 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i en gryde med låg. De skal koge i 12 min for svag varme og derpå trække til resten af retten er færdig.
- Halvér chili, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler. Rens og snit forårsløgene i tykke skiver på skrå. Skyl broccolien og del den i mindre buketter.
- Brun kalkunstrimlerne et par minutter i olie tilsat karry i en wok eller dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, limeblade, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
- Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og server med ris.